Varumärke

Urban Lighting Consult AB arbetar tillsammans med Eddalux AB och vi representera marknadsledande företag och varumärken:

Eddalux https://eddalux.com/ 

Eddalux är samarbetspartner med Urban Lighting Consult AB

INDO https://indolighting.com/geartra

Indo är ett brittiskt företag från Southamton där även tillverkning och utveckling sker. Produkterna är unika med mycket lång livslängd 125000h eftersom de är direkt drivna utan drivers. Ett patent som ägarna fick drottningens hederspris för.

Vi har levererat insatser från Indo till bla Thorn Viktor, Thorn Viktoria. Lyktan Stockholm, Lyktan Solo, Lyktan Glenn, Selux Diskera mm. Indo har även mycket passande koffert armaturer Som Air1, Air2 Air3 och Sicura mm.

Laternix https://laternix.de/en/start/

Laternix grundare Michael Härtl var utvecklingschef på Siteco och startade företaget 2013. Laternix är en tillverkare och även en partner i projekt om så krävs. Laternix har produkter till Siteco, Hess, Selux , Bega, Hallux, Hoffmeister, iGuzzini, Lepziger Leuchen, Philips, Schréder, Thorn mm. Tillvekningen sker i Tyskland Traunstein.

Biodim är en produkt som ligger i framkant för att skydda våra insekter och inom detta är Laternix ledande tillverkare.

FAEL LUCE https://faelluce.com/en/company/about-us 

Fael Luce är bla specialist på tunnelbelysning och är en stor leverantör till tunnelsystem i Italien.

Lunux https://www.lunux-lighting.com/en/

Lunux har levererat glober till bla Avenyn i Göteborg.

Pudsey Diamond https://www.pudseydiamond.com/heritage-range 

Pudsey Diamond är ett företag som specialiserats sig på att producera historiska armaturer. Från ett gammal produkt till en färdig produkt med modern ledbelysning i värdsklass samt tillverkad i UK.

NORTHCLIFFE https://northcliffe.org/en/

Northcliffe är ett Litauiskt företag med egen tillverkning, Vi ser ett stort användningsområde i gångtunnlar där vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar.

HADLER https://www.hadler-gmbh.de/en/hadler/company/

Hadler med sina unika lysrörs lösningar är mycket intressant då dessa rör är återvinningsbara samt lyser 320 grader, unik sömlös lösning mellan rören och har färgåtergivning CRI 98. Användning i museer och gallerier samt vid kontroll av kvalitet när belysningen är mycket viktig såsom bilindustrins kontroll av tyger, läder lacker mm.

Art Metal https://se.art-metal.pl/

Art Metal har levererat en speciallösning till bron över Säveån i Lerums centrum. Insatser från Laternix, glober från Art Metal och sammansatt av Art Metal till en färdig produkt.

Art Metal har specialiserat sig på att ta fram speciallösningar när kunder har speciella krav.